«Ήλιους και θάλασσες» - Ακούστε το νέο τραγούδι της Τάμτα!

Καινούργιο, καλοκαιρινό single από την Τάμτα!

Φέτος το καλοκαίρι το Carroten Song Project επέλεξε ως πρωταγωνίστρια το πιο λαμπερό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής... την μοναδική Τάμτα.

Η Τάμτα, μια από τις πιο διαχρονικές αμιγώς pop τραγουδίστριες, μας προσκαλεί με την υπέροχη φωνή της να βουτήξουμε όλοι στην ομορφότερη εποχή του χρόνου!

Την μουσική του Carroten Song «Ήλιους και Θάλασσες» υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και τους στίχους ο Νίκος Γρίτσης, ενώ την Αγγλική version την υπογράφουν οι: John Ballard, Ιωάννης Κουτσαυτάκης, Romy Papadea. Την ενορχήστρωση και των δύο εκδοχών του τραγουδιού έχει επιμεληθεί ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Θεόφιλος Πουζμπούρης, ενώ το vocal production ο Αλέξανδρος Παπακωνσταντίνου.

Τα γυρίσματα του video clip του Carroten Song υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου πραγματοποιήθηκαν σε μία μαγευτική παραλία εντός της Αττικής όπου η Τάμτα μεταφέρεται σε αυτό το ονειρικό σκηνικό με την βοήθεια του αγαπημένου αντηλιακού Carroten Aqua Velvet spray ώστε να βουτήξει στο καλοκαίρι προστατευμένη & λαμπερή.

Καλή ακρόαση!